2020. október 26. 11:35

Ígértem, hogy teret ad a Beloud azoknak a megmozdulásoknak, melyek szerintetek fontosak vagy elősegítik a munkátokat valamely területen. Ennek részleteit még nem fejtettem ki, máris érkezett egy megkeresés, melyet örömmel fogadtam. A megkeresés konkrét témájáról később esik szó, amikor már meglesznek a konkrétumok. A mai bejegyzés kicsit inkább arról szól, hogy milyen irányba szeretném vinni a Beloud - ot, mi az én filozófiám, az "LMBTQ+ -ként élni" dologról. Mi van ma és szerintem mi lehet a változás egyik kulcsa. Valószínűleg ma még javarészt egyedül vagyok ezzel a kezdeményezéssel, ezekkel a nézetekkel. De hát a magokat el kell vetni.  Kezdjük is hozzá!

elolvasom »

2020. október 22. 12:01

Jókora változtatásokon vagyunk túl, ami az elmúlt 3 hónapot illeti. Volt itt alapkoncepció, aztán lett lebutított változat, aztán visszatérés az alapkoncepcióhoz. Írtam egy kis összefoglalót a jelenről, a jövőről, a közösségről és a küldetésről. És bedobtam egy kérdést is, amire kíváncsi vagyok, hogy ismerkedésnél gátat szabhathat - e nálad. 

elolvasom »

2020. szeptember 22. 12:02

Építsük fel együtt az ország legmenőbb LMBTQ+ társkeresőjét egy jó kis játék keretein belül! Az én célom az, hogy te társra találj, ezért hoztam neked pár lehetőséget a böngészésen túl! Akarod? Játssz velünk és pörgessük fel a mindennapokat a sikeres társkeresés jegyében! Olvasd el a bejegyzést, ami minden részletet tartalmaz!

elolvasom »

2020. szeptember 16. 12:03

Mi lehet az egyik gátja az ismerkedésnek? Cipeljük a puttonyokat, a rossz emlékeket és bizony-bizony ez sokszor gátat szab annak, hogy merjünk lépni az életünkben. Sok ördögi körbe belecsöppenünk életünk során. A mai bejegyzésben boncolgatjuk kicsit a csalódástól és a magánytól való félelem okait. Van recept arra, hogy kilépjünk bármelyik állapotból is? Én egy érdekes receptet kaptam pár évvel ezelőtt erre. A bejegyzésből megtudhatjátok, hogy mi volt az.

elolvasom »

2020. szeptember 6. 14:06

Legtöbben nem csak céltalanul vagyunk fent egy-egy társkereső oldalon vagy csoporban. Blog sorozatunk arra is hivatott, hogy végigvegyük, hogy hogyan lehet hatékonyabbá tenni a társkeresést. Ebbe persze időt és energiát kell tenni, mint minden másba az életben, ha eredményt akarunk. Apropó! Itt mit tekintünk eredménynek? Rengeteg téma van, amiben érdemes elmélyedni, kibontogatni. Vágjunk is bele ebben a bejegyzésben!

elolvasom »

2020. szeptember 2. 16:09

Rengeteg visszajelzés érkezett tőletek az indulás óta. Nagyon sokan írtátok, hogy köszönitek, hogy létrehoztuk ezt a platformot. Sokan bíztattok a folytatással. Ezt azonban nem mindenki érzi így és éli meg pozitívan. Kaptam jópár "csalódás, hogy fizetős" üzenetet. Így most jött el az ideje, hogy rendbe tegyük ezt a dolgot ebben a blog bejegyzésben.

elolvasom »

2020. július 29. 13:23

Mindenkiben létezik az ideális pár és a gondtalan élet képe és az ezek utáni vágy. De vajon hogyan találjuk meg előbbit és hogyan teremtsük meg utóbbit? Hogyan lesz valóság? Szandra ezeket a kérdéseket feszegeti hétről-hétre, saját történetein keresztül. Ha kedveled az öniróniával fűszerezett történeteket, akkor kövesd Szandra blogját!

elolvasom »